Haberler

Kuran Rahlesi



Kuran Rahlesi

Kuran rahlesi, Kuran’a saygı niteliğini taşımakta olup, duaların okunması aşamasında dua kitaplarının ve Kuran’ın yüksekte tutulmasını da sağlaması amacına hizmet etmektedir. Birbirinden farklı boyutlarda ve özelliklerde rahle çeşitlerimizi web sitemiz üzerinden inceleme şansına sahip olabilirsiniz. Web sitemiz üzerinde satışa sunulmuş olan bu rahleler için sipariş girişi yapabilmek için öncelikle sitemize üye olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Ücretsiz bir şekilde üyelik gerçekleştirdikten sonra sıra siparişinizi oluşturmaya gelmektedir. Siparişi oluşturmak için seçtiğiniz ürünü sepete ekleyip, gelen adımlarda ilerlemeniz gerekmektedir. İlerlediğiniz her adım sonunda bir sonraki adıma geçiş yapmış olacaksınız. Son olarak ödemeyi gerçekleştireceğiniz alanda bulunan bilgiler ışığında ödemenizi gerçekleştirerek sipariş verme işlemini tamamlayabilirsiniz.
 
Kuran rahlesi satın almak isteyen müşterilerimiz web sitemiz üzerinden nasıl sipariş verileceğini bilmiyor ise tarafımıza iletişim numaralarımızdan ulaşmaları halinde telefon yöntemi ile de siparişleri alınmakta ve en kısa süre içerisinde gönderimi sağlanmaktadır. Okuyucuya oldukça büyük bir kullanım rahatlığı sunmakta olan rahle çeşitlerimiz içinde en çok ilgi görenler ise oymacılık sanatının yansıtıldığı modeller olmaktadır. Dileyen müşterilerimiz çeşitlerimiz arasında olan plastik ve ahşap ürünlerimizden de sipariş verebilmektedir. Plastik ürünler daha çok Kuran kursları, dergâhlarda kullanılmaktadır. Kurslarda çocuklar için özel tasarım olan modeller bulunmaktadır. Çocukların yaş gruplarına uygun rahlelerin satışta olması tercihlerin yapılması aşamasında çeşitlilik sağlıyor olmasından dolayı önem arz etmektedir. Firmamızın stok durumları sürekli olarak kontrol edilerek Kuran rahlesi stoklarında azalma görüldüğü anda stoklar yenilenmekte ve eksiklikler giderilmektedir. Bu model genel olarak camiler için tercih edilmektedir. Yeni yapılan camilerde şık tasarımlarla hazırlanmış olan farklı modeller bulunmaktadır.
 
İbadethanelerde kullanılmak üzere satışını gerçekleştirdiğimiz Kuran rahlesi ile birçok alanda firmamızın imzasını görmeniz mümkün olmaktadır. Firmamız tarafından satışı yapılan modeller içerisinde en fazla tercih edilen model olması hususu ile sadece ibadethaneler değil, evler için de uygun olan modelleri de bulmanız mümkün olmaktadır. Evlerde rahat bir kullanım imkânı veren ve okuyucunun farklı bir masaya ihtiyaç duymadan dilediği yerde Kuran okumasına olanak sağlaması sebebi ile sıklıkla tercih edilmektedir. Ev ortamı için uygun olan, çocuk ve büyükler için farklı boyutlardaki ve farklı özelliklerdeki modellerimizi görmek için sizleri de web sitemizi ziyaret etmeye davet etmekteyiz. Davete icap etmek sünnettir.