Haberler

İsme Özel Rahle



İsme Özel Rahle

Dinimizce hediyeleşmek sünnettir. Özellikle vereceğiniz hediye dini bir hediye ise bu anlamını daha da kuvvetlendirmektedir. Hediye seçimi yaparken genel olarak sevdiklerimizin hoşuna giden, ihtiyacı olan ürünleri kişiselleştirmek isteriz. Bunun için seçtiğimiz ürünün üzerinde isim baş harfleri ya da kişinin ismi ve soy isminin yazıyor olmasını isteriz. İsme özel rahle modellerimiz de kişiye özel olarak hazırlanan ve isteyene isim soy isim ya da isim soy isim baş harfleri yazılarak hazırlanmaktadır. Rahle kullanımının rahatlığına alışkın olan ve rahle kullanan bir kişi için isme özel rahle  büyük bir manevi öneme sahip olacaktır.
 
Her okunan duada adınızın geçmesini istiyorsanız büyüklerinize, anne, baba, kayınvalide, kayınpederinize isimlerinin yazılı olduğu isme özel rahle modellerimizden satın alarak hediye edebilirsiniz. Bu ürünlerin siparişleri verildikten sonra bir yapım aşaması olduğu için sipariş alındıktan hemen sonra kargoya verilememektedir. Kargoya verilmesi için seçtiğiniz herhangi model üzerine isim oyması yapılması gerekmektedir. Bu işlem yapıldıktan sonra ister kendi adresinize isterseniz de hediye göndereceğiniz kişinin adresine hediyenizin gönderimini sağlamaktayız. Kişiye özel ürünler hediyelik olarak seçilen ürünlerin en başında gelir dersek abartmamış oluruz. Çünkü hemen her çeşit hediyeliklerde kişisel olan ürünlerin arayışına gireriz. Tüm hediyelik eşya satan gerçek mağazalarda ürünleri kişiselleştirmek isteriz. Çünkü her bakıldığında, her kullanıldığında hatırlanmak duygusu ile bu tarz hediye seçimleri yapmaktayız. Hediye etmek istediğiniz kişinin ismi ile birlikte özel olarak yazılmasını istediğiniz bir iletiniz var ise bunu da belirtmeniz halinde dilediğiniz yazı da ayrıca yazılabilmektedir.
 
İsme özel rahle modellerimiz sandıklı çeşitlerimiz için de uygun olmaktadır. Bu ürünü de kişiselleştirmenize olanak sunulmaktadır. Firmamızdan satın alacağınız ürünlerin tüm çeşitlerini isme özel olarak sipariş verme imkânı bulabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken siparişlerinizi verdiğinizde bu talebinizi belirtmektir. Belirtmediğiniz sürece standart modeller isimsiz olarak gönderilecektir. Gerek web sitemiz üzerinden gerekse telefonla verdiğiniz siparişlerinizde rahlenin hangi kısmında ismin yazılacağı hususunda bilgi vermeniz halinde dilediğiniz bölüme yazı yazılabilmektedir. Okuyucunun rahleyi açtığı anda ismini görmesini istiyorsanız açılır kapanır alana ismi yazdırmanız daha hoş bir görüntü sağlayacaktır.