Haberler

Ahşap Oyma Rahle



Ahşap Oyma Rahle

Rahle kullananlar bu ürünün kolaylığını bilmekte ve bu standı kullanmayı alışkanlık haline getirmektedirler. Kolaylıkla bir yerden bir yere taşımanın kolaylığı sebebi ile istenildiği anda istenen yere de götürülebilen boyutlarda rahle modellerini bulmanız mümkündür. İşletmemizce satışa sunulmuş olan ahşap oyma rahle modellerinde çok farklı desenleri bulabileceğinize emin olabilirsiniz. Hediyelik modellerde dileyene kişiye özel olarak da hazırlanma imkânı sunulmaktadır. Yaprak desenli, dua oyması desenli, ALLAH, MUHAMMED yazılarının Arapça oyma deseni olan ahşap modellerden istediğiniz modelleri seçme şansına sahip olabilirsiniz.
 
Ahşap oyma rahle modellerimizi görmek istediğiniz her an web sitemizi incelemeniz yeterli olacaktır. Web sitemizi inceledikten sonra beğendiğiniz herhangi bir model stoklarımızda yoksa dahi siparişini vermeniz mümkündür. En kısa süre içerisinde temin edilerek tarafınıza ulaştırılacağı için hem beğendiğiniz ürünün sahibi olma imkânınız olacak hem de stoklara ne zaman düşer diye düşünmek zorunda kalmayacaksınız. Firmamız siz değerli müşterilerinin taleplerini en kısa sürede gerçekleştirmek adına büyük bir özveri ile stok takibi yapmakta ve ürünlerini her daim canlı tutmaktadırlar. Ahşap oymacılığı sanatını en iyi şekilde icra eden ahşap ustaları tarafından özenle hazırlanan rahlelerin satışını yapıyor olmamız sebebi ile bu ürünlere meraklı olan geniş bir kitleye ulaşma hedefimizi de gerçekleştirmekteyiz. Ahşap modellerimiz içerisinde birbirine geçmeli ve açılır kapanır çeşitlerimiz de bulunmaktadır. Ayrıca camiler için uygun ahşap oyma rahle modellerimiz, Kuran kurslarına uygun modellerimiz, ev tipi masa üstü modellerimiz, ayaklı ahşap modellerimiz de diğer ürün çeşitlerimiz arasında yer almaktadır.
 
En çok aranan ürünlerimiz arasında çam oyma, meşe oyma, ceviz oyma, sandıklı ahşap oyma rahle modellerimiz bulunmaktadır. Bu ürünlerin siparişini vermek ve fiyatlarını görmek istediğiniz her an web sitemizi inceleyebilir, dilediğiniz modelin siparişini basit adımlarla verme şansı elde edebilirsiniz. Siparişleriniz alındıktan sonra vakit kaybetmeden ürün hazırlanarak kargo aşamasına getirilmekte ve kırılması ve hasar görmesini engellemek amacı ile itina ile paketlenerek kargo firmasına teslim edilmektedir. İstanbul içi siparişlerinizde bir gün sonra, diğer illerde de maksimum iki iş günü içerisinde siparişleriniz sorunsuz bir şekilde teslim edilmektedir. Firmamız hizmetlerine ve ürünlerine karşı duyduğunuz memnuniyet için web sitemiz üzerinden olumlu yorumlarınızı gerçekleştirmeniz firmamızın itibarını daha da yükseltmektedir.