Haberler

Rahle Ölçüleri



Rahle Ölçüleri

Rahle Ölçüleri her modelde aynı olmayıp, seçtiğiniz ürüne göre farklılık göstermektedir. Ahşap rahlelerde standart ölçüler 21,5 cm den başlayıp, 28 cm e kadar çıkabilmektedir. 
 
Rahle ölçüleri konusunda hiçbir fikir sahibi olmayan müşterilerimiz, ürünlerimizin görsellerini ve ürün açıklamalarını okumalıdır. Orta boyda bir rahle satın almak istediğiniz zaman firmamızın web sitesinde bulunan orta boy rahle fiyatları ve boyutlarına göz atmanız gerekmektedir. Dilediğiniz boyuttaki rahlelerin siparişlerini vermeden ürün görsellerinde bulunan tüm özelliklerini ve kargo ile gönderim şekillerini görmeniz mümkündür. Çok büyük boyutlarda rahle üretimi yapılmamaktadır. Amaç Kuran okumak olduğu ve kullanıcısına rahat okumanın konforunu yaşattığı için çok büyük modellere ihtiyaç duyulmamaktadır.
 
Rahle ölçüleri özel olarak belirtilerek, özel sipariş verilmek istendiğinizde rahle ustalarımız ile görüşmeden kesin yapılabilirliği hususunda bilgi verememekteyiz. Ürünlerimizin boyutları genel olarak ustalarımız tarafından belirlenmekte ve ekstrem bir durum olursa da yine yapılabilirliği konusunda ustalarımız karar vermektedir. Müşterilerimiz tarafından talep edilen ölçüler standart dışı ise direk olarak hiçbir zaman yapılabilir bilgisini aktarmamaktayız. Sonuç itibari ile ürünlerimiz ustalarımızın ellerinden çıktığı için yapılamayacak olan ölçüler için müşterilerimize söz vermemekteyiz. Firmamızdan talep edilen boyutların geneli küçük ve orta boy rahleler olup, çok daha büyük boy rahleler ise özellikle camilerde kullanıldığından sıklıkla aranan modeller arasında bulunmamaktadır.