Haberler

Tahta Rahle



Tahta Rahle

Rahle modellerimizden tahta rahle çeşitlerimiz içerisinde birbirinden farklı desen ve şekillerle oyma yapılmış olanları bulmanız mümkün olmaktadır. Firmamızda bulunan geniş ürün yelpazesinin içinde önemli bir yere sahip olan rahlelerimiz küçük, orta ve büyük boy modelleri ile de web sitemizin mağaza bölümünde bulunmaktadır. Ürünlerimizin fiyatlarını, özelliklerini incelemeniz için mağaza bölümüne girerek ilgi alanınızda olan ürünümüzü inceleyebilirsiniz.
 
Tahta rahle modellerimiz tamamı ile rahle ustaları tarafından el ile üretilmekte ve fabrikasyon bir üretim bulunmamaktadır. Ürünlerimiz içerisinde açılıp kapanabilen tahta modeller olduğu gibi sadece tutkalla sabitlenmiş olan kaliteli ürünlerimizi de bulmanız mümkün olmaktadır. Ürünlerimizdeki boyut farkı okuyacağınız dini kitabın boyutlarına uygun olsun istiyorsanız farklı boyutlardaki ürünlerimizden satın alabilirsiniz. Ürünlerin fiyatlarını belirleyen unsurların arasında ürünün boyutları, açılır kapanır olup olmaması, boyalı vernikli, yapıştırmalı, desenli, desensiz, oyma, düz olması bulunmaktadır. Fiyat farklılıkları tüm bu kriterlere göre belirlenmektedir. Firmamız web sitesi üzerinden satışı gerçekleştirilen ürünler kullanım amaçlarına göre de farklı boyutlarda olabilmektedir. Masa üstü ya da ayaklı çeşitler tamamıyla kişinin tercihine bırakılmaktadır. Beğendiğiniz ürünün stoklarımızda kaç adet olduğunu görme şansı elde edebilirsiniz. Stok durumumuzun gözüküyor olması sebebi ile aradığınız ürünün anlık olarak siparişini verip veremeyeceğiniz hususunda da bilgi sahibi olmuş olursunuz. Firmamız haftanın altı günü hizmet veren ve mesai saatleri içerisinde her daim ulaşılabilir olan bir firmadır.
 
Firmamızla ilgili daha detaylı bilgi edinmek istediğiniz an web sitemiz üzerinde bulunan hakkımızda kısmına göz atmanızı tavsiye etmekteyiz. Bu bölümde firmamızın hizmetleri, misyonu ve vizyonu bulunmaktadır. Bu sayede amaçlarımızı ve gerçekleştirmek istediğimiz hayallerimizi de görme imkânı bulabilirsiniz. Firmamızın hayallerinden en büyük ve en önemlisi müşteri memnuniyetinin zarar görmediği bir ticaret gerçekleştirmektir. Müşteri memnuniyeti bir firmayı firma yapan önemli bir konudur. Müşterilerimiz için her daim ulaşılabilir olmamız, ürünlerimizin kaliteli oluşu, tahta rahle çeşitlerimizde ürün yelpazesinin geniş olması, kargo gönderilerinin hızlı ve sorunsuz oluşu, firmamız arandığında her daim ulaşılabilir oluşumuz önemli bir husustur. Tüm bu detaylara özen göstermek sureti ile gerek sanal dünyada gerekse direk satışta çok kısa bir süre içerisinde önemli yerlere gelmeyi başarmış bulunmaktayız.